Dus, waarom hebben wij een website gemaakt die volledig op baard oliën is gericht? Nou, wij vinden gewoon dat baardolie een echte mannelijke en leuke product is om te gebruiken. Er zijn letterlijk honderden verschillende merken op de markt en ze hebben allemaal hun eigen kenmerkende gevoel en geur. Het vinden van een nieuwe en een voor ons onbekende olie waar we van houden, doet onze baard tintelen en brengt ons een Kerstachtige vreugde. We zullen nieuwe oliën en baard producten continu blijven testen en beoordelen als ze aankomen op de markt om zo een lijst van onze beste top tien favorieten te creëren. Voel je vrij om suggesties achter te laten over specifieke producten waarvan je wilt dat wij die testen en als jij denkt dat jij degene bent die s ’werelds beste baardolie verkoopt, stuur ons dan wat op en wij zullen het uit proberen.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen via ons contactformulier.

Wie wij zijn

Degenen achter Beardoil zijn drie bebaarde mannen in ons hoogtepunt. Wij zijn beste vrienden voor zolang we ons dat kunnen herinneren, maar het leven heeft ons naar verschillende plaatsen over de hele wereld genomen. Dankzij dit kunnen we indrukken, ideeën en nieuws uit verschillende landen en culturen verzamelen. We hebben alle drie altijd goed voor ons uiterlijk gezorgd en we raden vaak nieuwe producten aan elkaar aan, evenals de hedendaagse laatste mode uit elke respectieve wereld.

Ons doel

Ons doel met Beardoil is om jou als bezoeker een onpartijdige en eerlijke beschrijving te geven over de meest populaire baard oliën op de markt van vandaag. Wij geloven en hopen dat de baard trend recht overeind zal blijven staan en zullen regelmatig deze website updaten met onze gedachten, overpeinzingen en meningen over dit prachtige product dat baardolie wordt genoemd. Wij hopen dat jij je eigen favoriet zult vinden onder de oliën die we testen.