Anchor Mariner Jack – Frankincense

O, hoe leuk het is om op een verfrissende baardolie te stuiten zo nu en dan. Soms gebeurt het dat je gewoon zit te springen in je stoel terwijl je gedachten beelden vormen van de geuren die je binnen krijgt door je neus. Sommigen worden mee gevoerd naar de haven van Sydney, anderen zien glooiende akkers en wij… belandden in opa’s schuurtje.

Geur
Het eerste beeld dat in onze gedachten verschijnt wanneer we Anchor Jack Frankincense ruiken is… een goed ruikend schuurtje. Begrijp ons nou niet verkeerd, dit is een compliment, want hoe meer we eraan ruiken, hoe meer we lachen (en dat is altijd veel lof). Als we proberen uit te leggen wat we bedoelen dan eindigen we met een zeepachtige geur met hints van rozen en potpourri. Het ruikt gewoon schoon! Twee dikke duimen van het hele panel.

Fles en verpakking
Het etiket van deze kleine donder (10ml) voelt zowel doe-het-zelver en zeer doordacht. Het gevoel van vakmanschap evenals een mooi en robuuste druppelaar dat wat extra bonuspunten toevoegt. Hoera! Hoera!

Conclusie
Deze baardolie was zeker een blije verrassing voor ons allemaal. De geur was perfect en het flesje voelt persoonlijk genoeg aan om een favoriet merk in het badkamer kastje te zijn. Qua prijs zit het op een mooie plek en we raden deze zeer zeker sterk aan!