Apothecary 87 – Original recipe

Mooi ontworpen etiket, nog mooiere verpakking (dat echter wel een beetje over-dimensionaal is) en onze verwachtingen stegen als een luchtballon de lucht in. ‘’Dit kan alleen maar een duidelijke winnaar zijn’’ zei iemand. We hebben eventjes gezeten om zowel het flesje als de verpakking te analyseren en werden meer en meer ongeduldig. Waar ruikt dit mooie ding eigenlijk naar? Het antwoord was niet helemaal wat we verwacht hadden.

Geur

Onze eerste gedachte toen we de dop losdraaiden en onze eerste snuif namen was… het gratis zeep in douches bij het lokale openbare zwembad! Toegegeven, we hadden extreem hoge verwachtingen van deze baardolie en dat heeft het misschien alleen maar erger gemaakt, maar deze geur viel vol met zijn gezicht tegen de zwembad tegels.

Fles en verpakking

Fantastisch ontwerp van zowel het etiket als de verpakking, maar waarom, WAAROM is dit geleverd zonder een druppelaar? Het heeft niet eens een giet stopper waardoor je met te veel olie in je hand zit. Dikke duim omhoog voor het ontwerp, dikke duim omlaag voor de praktische aspecten.

Conclusie

Dit keer veranderden onze dromen in zand. Het is niet vaak dat onze hoop zo bruut wordt verpletterd zoals in dit geval. Zonde, met zo’n mooie verpakking.