Nieuwe test – Rumble 59 Mandarin

Zet alles stop! We hebben de overduidelijke baardolie keuze gevonden voor alle fruit liefhebbers. Deze olie ruikt naar zongerijpte mandarijnen, helemaal tot in de punt van de druppelaar en het geeft de drager een frisse en fruitige aura. Klinkt als iets voor jou? Lees onze volledige review van Rumble 59 Mandarin hier ›››

Wij kiezen de beste baardolie van 2016

Verdomd, wat hebben wij het leuk gehad in 2016. We hebben gediscussieerd, gevochten en uiteindelijk de meer dan bijna 30 verschillende baard oliën geknuffeld die we hebben getest in het afgelopen jaar. En nu zijn we aangekomen bij de definitieve beslissing over welke olie de eerste plaats gaat innemen voor 2016.

 

Tromgeroffel… TADAA!! Ja, aangezien deze baardolie op de eerste plaats heeft gestaan gedurende de tweede helft van het jaar, gaat de prijs uiteraard naar Edwin Jagger’s Limes en Pomegranates. Wij houden er nog steeds van!

Dus… Wat is de beste baardolie van 2017? Doe met ons mee dit jaar terwijl wij de nieuwe kandidaten op de markt testen en ze tegen de vorige kampioenen opzetten. We zullen de volgende test binnenkort plaatsen.

Oh, minder dan twee maanden te gaan!

Heb je er al over nagedacht dat er nog minder dan twee maanden zijn tot kerstavond? Hier zijn we woest nieuwe oliën aan het testen en proberen we om op tijd onze gedachten op papier te krijgen voor de dreigende kerstdrukte. Want wat zou nou een beter geschenk zijn voor je bebaarde vriend dan een echte lekkere baardolie?

 

We kennen allemaal iemand die rondloopt met echt een dikke baard en natuurlijk moet jij zijn leven verlichten met een flesje baardolie voor kerst. Bekijk de door ons geteste oliën en kies die ene waarvan jij denkt dat hij die het lekkerst zal vinden… En vergeet hem niet de groetjes te doen van ons.

Nieuwe test! Broder Joe – Trollskog

We hebben nu al een tijdje wat gefluister en tips gehoord over deze milieuvriendelijke olie uit de diepste delen van het bos, dus toen we eindelijk een flesje in onze bezit hadden voelde het als kerstochtend. We kunnen meteen zeggen dat deze olie niet voor iedereen is – het kost een dappere baard-drager om deze te nemen, maar zoals we allemaal 2015 kennen – hoe hoger de inzet, hoe groter de overwinning.

Lees onze volledige review van Broder Joe’s Trollskog hier ›››

Wereld Baard Dag!

Wij geven onze baarden een extra draaitje en doen ons petje af voor alle baard dragende mannen van ons langwerpige land. Samen staan ​​we voor iets heel speciaals en hopen dat we onze afstand houden van scheermesjes, scheerschuim en al het andere dat een bedreiging kan vormen voor onze geliefde baarden.

Blijf bebaard en rock on!

​Lees meer over Wereld Baard Dag ›››

Nieuwe test! Solomon’s Beard – Japanese Sandal

Nu hebben we het pas echt over een baardolie samensmelting! Een Italiaanse baardolie beïnvloed door de bossen van Japan… Hoe zal dit eindigen? Wij gooiden onszelf zowat in deze spannende olie en lieten onze baarden werken, om vervolgens een poging te doen onze gedachten en indrukken om te zetten naar woorden. Het was niet makkelijk, maar uiteindelijk hebben we een overeenstemming bereikt over een uitspraak.

Lees de volledige review van Solomon’s Beard – Japanese Sandal hier ›››

De jacht naar de perfecte baardolie gaat door!

Nou, de herfst komt steeds dichterbij en het is vooral belangrijk om te zorgen voor je kleine (of gigantische) baard. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat zo veel baardolieleveranciers willen dat we hun oliën testen en beoordelen, en uiteraard doen wij dat graag. We zijn als een gek aan het testen op dit moment en binnenkort zullen we onze resultaten hier op de website presenteren.

 

Dus, ons doel is om die perfecte baardolie te vinden waar jij gewoon niet zonder kan. Een olie die je baard er op zijn best uit doet zien, dat ruikt naar de conditioner van een engeltje en volledig domineert in het badkamer kastje!

De zoektocht gaat verder. Houd je ogen open voor het volgende review… Het lijkt erop dat het iets heel speciaals zou kunnen zijn.

Welke baardolie wil jij getest zien?

We proberen onze reviews over de verschillende baard oliën die er op de markt zijn zo eerlijk en helder mogelijk te maken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, spannende oliën om onze neuzen te prikkelen en onze baarden te temmen. Dus, welke olie wil jij dat wij hierna gaan testen? Eentje die je mist? Eentje die je zelf gebruikt en wilt delen?

 

Laat een suggestie achter in de reacties hieronder en wij zullen het zo snel mogelijk testen!

Nieuwe test! Golden Beards – Toscana

Na een aantal e-mails waarin om ​​deze baardolie wordt gevraagd, hebben we deze nu getest. Helaas moeten we toegeven dat we teleurgesteld zijn in deze olie. De geur is te sterk en vreemd, het flesje en etiket zijn saai en over het algemeen is dit gewoon een saai product. Wij kunnen niks in deze olie vinden dat ons naar Toscane brengt. Sorry Golden Beards, je kan beter!

Lees onze volledige review van Golden Beards – Toscana hier ›››

Nieuwe test! Noberu Feather Beard Oil – Sandalwood

We vullen de laatste test van Noberu’s Heavy olie aan met de lichtere Feather – Sandalwood. En ja hoor, deze heeft een wat lichtere samenhang en is makkelijk uit te wassen, ook kom het in het typische Noberu flesje waar andere baardolieflesjes eerlijk gezegd naar zouden moeten streven om te evenaren.

We vullen de laatste test van Noberu’s Heavy olie aan met de lichtere Feather – Sandalwood. En ja hoor, deze heeft een wat lichtere samenhang en is makkelijk uit te wassen, ook kom het in het typische Noberu flesje waar andere baardolieflesjes eerlijk gezegd naar zouden moeten streven om te evenaren.

Nieuwe test – Noberu Heavy Beard Oil Amber – Lime

Nu is het tijd om even op te letten want deze baardolie heeft ons bijna van onze sokken geblazen. Noberu Heavy Beard Oil Amber – Lime is een heerlijk koudgeperste olie met een perfecte balans tussen geur en kracht. Na het testen hadden we moeite om te beslissen wie van ons het mocht mee nemen naar huis – dat alleen al is een groot compliment.

Lees de volledige review van Noberu Heavy Beard Oil Amber – Lime hier ›››

Nieuwe test – Sisuman Baardolie

Na zorgvuldig testen is het ons gelukt om het eens te worden over een review van deze baardolie uit het oosten. Sisuman heeft wellicht het coolste flesje op de markt van vandaag en de olie zelf houdt zijn eigen. Wij vinden dat deze kleine boef een duidelijke plaats heeft onder de beste op dit moment en iedereen van het panel geeft het een grote duim omhoog.

Lees de volledige review van Sisuman Beard oil hier ›››

SisuMan wordt getest

Kijk! Deze kleine Finse rakker viel laatst in onze brievenbus en de eerste indruk is echt WAUW! Het coolste flesje op de markt met een duidelijke geur van…? Het testen is in volle gang en een volledig en uitgebreide review zal binnenkort worden geplaatst.

Wat is jouw favoriete olie?

Tijdens onze testen van baard oliën vallen sommige oliën heel erg op terwijl anderen zich in schaamte verstoppen onder een bloemetjes tafelkleed. Niets mis mee – sommige zijn goed… anderen zijn… gewoon troep. Dat is een van de redenen waarom we deze website hebben. We willen ze simpelweg testen en onze absolute favorieten vinden onder de baard oliën op de markt van vandaag. 

 

Maar wat vind jij van de olie die je gebruikt of die je eerder hebt geprobeerd? Welke is jouw favoriet in het badkamer kastje? Laat een reactie achter hieronder en laat ons weten welke juweeltjes we eventueel hebben gemist.

Meer baard oliën onderweg!

Na al onze baardolie testen, worden we nu geconfronteerd met een specifiek probleem in de ochtend – welk van onze favoriete oliën zullen we kiezen? Laten we zeggen dat we even aan onze baard krabben en alle flessen aandachtig bekijken voordat we die ene kiezen die het beste voelt voor die dag. Dat is een deel van de aantrekkingskracht van het hebben van veel oliën om uit te kiezen – de mogelijkheid om oliën en geuren te kiezen op basis van de stemming en het gevoel van die dag.

 

Op dit moment zijn we twee nieuwe oliën aan het testen en we zullen binnenkort onze gedachten en uitspraken hierover delen. Houd je ogen open voor de nieuwste van het nieuwste op het gebied van baard oliën!

Welke geur mis jij?

Als je eventjes zou wegdromen… naar een wereld waar alles mogelijk is… zonder regels of beperkingen… waar zou jouw baardolie dan naar ruiken?

​Neem even de tijd en denk erover na, plaats dan je eigen favoriete baardolie geur in de reacties. Wij houden van nieuwe, gekke suggesties en ideeën, dus laat het ons weten!

Nieuwe pagina – Baardolie geschenkpakketten

We krijgen veel e-mails van bezoekers die vragen naar de verschillende geschenkpakketten om cadeau te geven aan vriendjes en dergelijke, daarom hebben we speciaal daarvoor nu een nieuwe pagina gecreëerd. Op de pagina Geschenkpakketten hebben we gekozen voor drie verschillende geschenkpakketten/kits die wij het perfecte cadeau vinden.

​Bekijk de Geschenkpakketten pagina hier ›››

Nieuwe tests! Brighton Mandarin & Cedarwood, en Edwin Jagger Limes & Pomegranate

We zijn nu eindelijk klaar met het testen van twee nieuwe baard oliën – Brighton Beard Company Mandarin & Cedarwood en Edwin Jagger Limes & Pomegranate. Uit deze twee hebben we een echte favoriet gevonden die nog voor een hele lange tijd bij ons zal blijven. Welke? Lees onze reviews om daarachter te komen.

Lees onze volledige review van Brighton Beard Company Mandarin & Cedarwood ›››

Lees onze volledige review van Edwin Jagger Limes & Pomegranate ›››

Nieuwe baard oliën getest

Dat klopt, onlangs hebben we een nieuwe levering gekregen met twee nieuwe baard oliën die we als een gek aan het testen zijn. We hebben het over The Brighton Beard Company Mandarin & Cedarwood en Edwin Jagger’s Limes & Pomegranate, klaar om een ​​voorproefje te krijgen van wat wij vinden? Dit zijn twee fruitige oliën die precies goed zijn voor deze zomer, dus als je benieuwd bent naar de resultaten, kom dan over een paar dagen terug.

Tips over eventuele specifieke baard oliën

Hier op kantoor zijn we razend op zoek naar nieuwe baard oliën om te beoordelen. We willen namelijk een zo’n breed mogelijke aanbod geven, graag willen we wat hulp en tips over interessante oliën. Heb je een goede suggestie of een verzoek over een specifieke olie waarvan je wilt dat wij die beoordelen? Stuur ons dan een e-mail via ons contactformulier, en we zullen er meteen naar kijken. 

Verkoop jij je eigen baardolie? Voel je vrij om ons een flesje op te sturen en wij zullen je vertellen wat we ervan denken… als je durft  🙂

Houd je baard goed vast – nieuwe beoordelingen komen eraan

We hebben zojuist nog een levering baard oliën binnen gekegen, dus binnenkort zal je hier bij Beardoil nieuwe beoordelingen vinden van bijvoorbeeld; The Bearded Man Sandalwood en Gents Beard Oil.

Als je wilt dat wij een bepaalde baardolie in het bijzonder moeten testen, geef ons dan een suggestie via ons contactformulier of laat het ons weten in de reacties.

Meer tests aan de gang!

Prutsen doen we hier niet aan. We zijn momenteel bezig met nieuwe tests van spannende baard oliën en we zullen de resultaten binnenkort hier bij beardoil presenteren. We krijgen altijd suggesties voor oliën die jullie getest willen hebben door ons en natuurlijk zullen we er alles aan doen om daar ook tijd voor te maken.

Houd je ogen open, er zullen namelijk meerdere tests verschijnen.

Nieuwe baard oliën onderweg

Houd nu vooral je ogen wagenwijd open. Er is een hele nieuwe lading aan baard oliën onderweg naar het kantoor om te testen. We houden onze vingers gekruist dat een van hen de eerste plaats zal opeisen. Wat denk jij?

Kom over een paar dagen terug en je zult je antwoord hebben.

Baardolie als een Valentijnsdag cadeau?

Natuurlijk, waarom niet? Dat is wat wij zeggen. Ongeacht of je nou een meisje of een kerel bent die een relatie heeft met een behoorlijke baard (of iemand met drie dagen stoppels), dit liefdevolle kleine cadeautje kan je relatie naar een nieuw niveau brengen. Stel je voor dat je je niet meer hoeft te prikken aan scherpe baardharen, de mogelijkheid om lekker te wroeten in een baard dat ruikt naar de weide en zorg ervoor dat je man een nieuwe geur krijgt in zijn badkamer arsenaal. Aah, dat is wat wij liefde noemen.

Dus schiet op, vind je eigen favoriet en haal een flesje voor Valentijnsdag. Snel, snel, je hebt nog een week de tijd.

Een beetje nadenken…

Hmmm … We zaten op een dag op onze veranda te denken… “Wat deden mensen voordat baardolie echt een ding was?” We fronsten onze wenkbrauwen, staarden in de verte en begonnen onbewust in koor te neuriën terwijl onze hersenen op zoek waren naar het antwoord.

Ja, wat deed men toen? Tuurlijk, baard verzorgingsproducten hebben door de eeuwen heen al bestaan maar pas in latere jaren heeft baardolie de massa bereikt. Waarom? Er waren toch ook zeker wel tal van indrukwekkende baarden ongeveer 10 tot 20 jaar geleden?

Ongeacht de reden van de doorbraak die deze trend heeft gemaakt in het afgelopen decennium, willen we graag een groot hoera geven voor alle spannende, lekker geurende en verrassende baard oliën op de markt van vandaag. Hoera! Hoera! Hoera!!!

Heb jij een eigen theorie? Deel het in de reacties.

Wat is jouw favoriet onder de baard oliën?

Nu dat wij de eerste tien producten hebben getest, zouden we graag willen horen welke jouw favorieten zijn in de baardolie jungle. Welke heeft jouw hart gestolen en waarom? Welk merk zou jij willen voorstellen? Geef een snel antwoord in de reacties en wij zullen met plezier een kijkje van dichtbij nemen.

Launching our beloved website, Baardolien.nl

Aah, eindelijk kunnen we varen op de baardolie oceanen… Eh, nou ja, meer als in onze geliefde website lanceren, Beardoil. De hele winter door hebben we gezocht, gevonden, getest en de baard oliën beoordeeld die van zowel dichtbij als ver weg kwamen, op zoek naar de (volgens ons) beste oliën op de markt. We zijn beiden trots als blij dat het eindelijk live is en we hopen dat het zowel kennis, inspiratie en vreugde zal brengen voor onze lezers.

Voel je vrij om ons te volgen als je geïnteresseerd bent in baard oliën van allerlei soorten. Zie je later!