Baardolie geschenkpakketten

Om een geschenkpakket met baard producten weg te geven is erg populair op dit moment en dat is niet bepaald vreemd. Alle vriendinnen van bebaarde mannen willen dat het er zowel mooi uit ziet als lekker ruikt. Dat is waarom we een lijstje hebben gemaakt van negen van de coolste geschenkpakketten op dit moment met baard oliën en andere producten om een ​​baard in vorm te houden.

#1 Noberu geschenkpakket

Overzicht:
Het Zweedse merk Noberu uit Zweden behoort tot de absolute top rang als het gaat om baard onderhoud (vooral baard oliën). Ze bieden een aantal interessante geuren en hebben een leuk geschenkpakket samengesteld net op tijd voor de Kerst. Een voor de hand liggende (en nodig) cadeau voor iedereen met een baard.

Geur: Verse limoen
Prijs: 529 kroon
Algehele indruk: Een van de absolute beste baard oliën op dit moment + shampoo en wax
Onze score: 4,9 van de 5

#2 Angry Norwegian geschenkpakket

Overzicht:
Ja, dit is misschien wel het beste cadeau dat zich op de markt bevindt voor alle bebaarde mannen. Het pakket bevat bijvoorbeeld olie, wax, een schaar en een kam, allemaal in een mannelijke metalen houder en een mooi jute zak. Zonder twijfel de coolste baard kit op dit moment! Twee dikke duimen van ons.

Geur: Precies de juiste hoeveelheid eikenhout
Prijs: 449 kroon
Algehele indruk: Het wordt niet veel mannelijker dan dit
Onze score: 4,85 van de 5

#3 Mr Bear Family geschenkpakket

Overzicht:
Jazeker, Mr Bear Family heeft ook een erg goede geschenkpakket samengesteld, met baardolie, conditioner, shampoo en snor wax. Hier krijgt je man kwaliteit in elk product.

Geur: Dennennaalden
Prijs: 749 kroon
Algehele indruk: Vier goede producten voor een goede prijs
Onze score: 4,85 van de 5

#4 Hommer’s geschenkpakket

Overzicht:
Een erg aantrekkelijk en coole box van kwalitatief hoogwaardige producten. Hommer’s geschenkpakket bevat alles voor de ijdele en modieuze man. Wat dacht je van een flesje baardolie van 50ml, 250ml baard shampoo en ook nog eens baard doekjes die allemaal samen de baard een mooie glans geven en heerlijk laten ruiken.

Geur: Frisse geur van drijfhout
Prijs: 499 kroon
Algehele indruk: Zeer betaalbaar
Onze score: 4,85 van de 5

#5 Oak Natural geschenkpakket

Overzicht:
Als je je bebaarde man echt wilt verwennen, moet je zeker even wat tijd besteden aan een kijkje op dit pakket van Oak Natural. Het pakket heeft een flesje baardolie, baard wax, evenals een van de mooist uitziende baard borstels op de markt. Een perfect cadeau voor alle bebaarde mannen!

Geur: Zoete grapefruit
Prijs: 949 kroon
Algehele indruk: Betaalbaar
Onze score: 4,8 van de 5

#6 Apothecary 87 geschenkpakket

Overzicht:
Een hele mooie geschenkpakket met twee Apothecary 87 baard oliën, een blikje snor wax en een spectaculair stijlvolle houten kam.

Geur: Vanille/Mango en Original Recipe
Prijs: 695 kroon
Algehele indruk: Een compleet geschenkpakket voor de kieskeurige man
Onze score: 4,7 van de 5

#7 Sisuman geschenkpakket

Overzicht:
Een echt coole pakket met producten van de Finse Sisuman. Dan hebben we het over roestvrijstaal, door en door. Het pakket bevat baardolie, wax en een kam.

Geur: Dennennaalden en vanille
Prijs: 390 kroon
Algehele indruk: Een echte hardcore pakket
Onze score: 4,7 van de 5

#8 Captain Fawcett’s geschenkpakket

Overzicht:
De klassieke baardolie, Captain Fawcett, zit ook in een geschenkpakket met daarin een 50ml flesje olie evenals een coole baard kam om zelfs de wildste van baarden te temmen.

Geur: Geur van oud eik ingewreven met citroen
Prijs: 495 kroon
Algehele indruk: Een echte modieuze geschenkpakket met alles wat je bebaarde man nodig heeft
Onze score: 4,7 van de 5

#9 Benjamin Barber baard kit

Overzicht:
Deze baard kit van Benjamin Barber is onder anderen de perfecte starter kit voor alle mannen die net begonnen zijn om een baard te laten groeien. De kit bestaat uit vier must-have producten voor een goed onderhouden baard, dat wil zeggen; Benjamin Barber’s Black Oak baardolie, een baard schaar en een baard kam van Sailor’s, evenals een baard vulmiddel dat de baard dikker doet lijken.

Geur: Leer en hout
Prijs: 705 kroon
Algehele indruk: Zeer betaalbaar
Onze score: 4,6 van de 5

Meer geschenkpakketten worden binnenkort gepresenteerd…