Beard Monkey – Sweet Tobacco

We hebben verscheidene verzoeken gekregen om Beard Monkey’s baardolie uit te proberen, dus hier is de lang verwachte beoordeling. We waren enthousiast, op zijn zachtst gezegd, toen we de dop losdraaiden en onze eerste snuiven namen. Vi rook eraan en probeerde die beloofde geur van zoete tabak te vinden, maar alles wat we kregen was een flashback naar luie dagen in onze jeugd die we door brachten op het strand, ingesmeerd met Hawaiian Tropic zonnebrandcrème.

Geur
Het feit dat het bijna net zoals Hawaiian Tropic ruikt is geen slechte zaak op zich. Het heeft die frisse geur van rokerige kokosnoot wat ook niet slecht is. Wel hebben we moeite om die ‘’zoete tabak’’ geur te vinden, maar over het algemeen geven we deze allemaal een duim omhoog.

Fles en verpakking
Druppelaar – hoera! Zoals gebruikelijk, vinden wij dat een druppelaar standaard moet zijn en deze fles heeft een verwaande rode versie, die zijn rechtmatige plaats in het badkamer kastje neemt. Hoewel het etiket het zou het kunnen doen met een update aangezien het een beetje te “eenvoudig” is naar onze smaak.

Conclusie
Een goede en geschikte baardolie met een geur die blijft zitten. We hebben onze verwachtingen wat moeten aanpassen met betrekking tot een olie met een “zoete geur van tabak”, maar we vonden ook de verse “Hawaiian Tropic geur” lekker. Duim omhoog van ons allemaal!