The Bearded Man – Sandalwood

Nadat we eerder “Race Day” hebben geprobeerd en extreem teleur gesteld zijn, hebben we besloten om The Bearded Man een tweede kans te geven. De keuze was Sandalwood en helaas, het vonnis is dit keer ook niet erg prettig.

Geur
“Het ruikt naar kaneel broodjes” zegt iemand. “Nee, het ruikt naar een hele bloemenwinkel,” zegt een ander. Tuurlijk, het klinkt goed om een geur ‘’Sandalwood’’ te noemen, maar wij vinden dat dat niet echt bij de werkelijkheid past. Dit is een vergeetbare geur.

Fles en verpakking
TThe Bearded Man blijft erbij om hun baard oliën zonder een goede druppelaar te leveren en het ergert ons mateloos. Zeg nou eerlijk, hoeveel kan een kleine druppelaar nou kosten? Kom op!

Conclusie
Ze kregen nog een kans, die hebben ze niet aangenomen. Oké, we hebben nu twee van Bearded Man’s grote selectie geprobeerd, maar het doet niet veel goeds wanneer beide tests de laagste cijfers krijgen. Misschien zullen we een derde proberen, ooit op een dag, maar dan zullen ze echt hun zaakjes op orde moeten krijgen. Ons oordeel is dat er op de markt van vandaag tal van andere betere en leukere alternatieven zijn dan Sandalwood.