Brazil’s Lion Tamer’s Beard Oil – Sawdust

Het is altijd vooral leuk om echt goede Zweedse producten uit te proberen, zoals Brazil’s Lion Tamer’s Beard Oil. We hebben ‘Sawdust’ getest en hier zijn onze gedachten en indrukken van dit product.

Geur
Nou, het ruikt wel degelijk naar zaagsel… Heel veel zaagsel. Als je bent opgegroeid in de buurt van een houtzagerij of het gevoel hebt dat dat hele ontbossing bezigheid iets is dat diep in je ziel zit dan kan deze olie perfect voor jou zijn. Maar wij vinden echter dat de geur ietsjes te sterk kan zijn.

Fles en verpakking
Een van de grootste nadelen (en irritatiepunten) is het ontbreken van een echte druppelaar. Brazil’s baardolie heeft wat wij een ‘’idioot dop’’ noemen, wat betekent dat je simpelweg de druppels uit het flesje moet schudden om het op je hand te krijgen. Dit leidt gemakkelijk tot druppels die ergens anders belanden of het krijgen van te veel olie wanneer je het op je baard wilt aanbrengen.

Het etiket is klassiek aantrekkelijk en brengt zeker de gedachten naar leeuwentemmers in het circus. Het etiket ziet er echter wel een beetje te rommelig uit en is moeilijk te lezen.

Conclusie
Zelfs als de olie zijn werk doet in het zowel zacht en glad maken van je baard, stoort het ons dat de druppels er moeilijk uit komen. Voeg een druppelaar toe en we geven het een dikke duim omhoog. Wij vinden ook de zaagsel geur net iets te sterk.

Ingrediënten:
Onder andere
Argan olie
Jojoba olie
Abrikoos olie
Avocado olie
Siberische olie