The Brighton Beard Company – Mandarin & Cedarwood

Deze kleine donder is zeker een kleine… donder. Bij het eerste snuifje doen de zintuigen bijna een salto, schreeuwend “Hoera, wat een geweldige baardolie!” Maar na een tijdje komen de twijfels en zitten we te proberen om onze gevoelens onder woorden te brengen. Wat we wel kunnen zeggen is dat deze olie GEWELDIG GOED zal slagen onder alle fruit liefhebbers.

Geur
Nou, het heeft wel een sterke geur van mandarijn, maar we hebben wel moeite om het cederhout te ruiken waar het etiket het over heeft. We zouden zeggen dat er 98 procent mandarijn en 2 procent bos in dit flesje zit.

Fles en verpakking
We kochten een 10ml flesje voor de test en het werkt zeker. Het etiket is netjes, stijlvol en het heeft dat matroos/piraten look die het perfect past.

Conclusie
Zoals we al zeiden, deze is een beetje lastig om samen te vatten, maar we zullen een eerlijke poging doen. Als je van mandarijn houdt dan is de keuze eenvoudig. Als je iets meer mannelijks Zoals we al zeiden, deze is een beetje lastig om samen te vatten, maar we zullen een eerlijke poging doen. Als je van mandarijn houdt dan is de keuze eenvoudig. Als je iets meer mannelijks.