Broder Joe – Trollskog

Er zijn baard oliën met karakter en dan zijn er baard oliën met KARAKTER! Broder Joe’s milieuvriendelijke olie “Trollskog” ruikt niet en lijkt ook niet op de andere baard oliën die we hebben geprobeerd, dus hoe vergelijkt deze nou echt met de concurrentie die er is? Wij geven je het antwoord.

Geur
De hele wereld (nou ja, in ieder geval onze trouwe bezoekers op deze site) weet dat we houden van muskusachtige en pittige baard oliën en “Trollskog” valt zeker onder die categorie. Niet alleen is de olie milieuvriendelijk en heeft het dat rauwe en ondoorzichtige uiterlijk, het ruikt gewoon heerlijk naar… hazelnoot.

Fles en verpakking
Een van het mooist uitziende en meest bijzondere flesjes op de markt van vandaag. Houd je ogen open voor de bebaarde schedel en je zult Broder Joe’s volledige selectie van baard oliën vinden (er zijn vier verschillende oliën momenteel). Een groot voordeel is de pomp, waardoor het super gemakkelijk is om de juiste dosering te krijgen.

Conclusie
Een echt heerlijke en muffe olie uit de diepste Hälsinge bossen. Wij houden van het ruwe en ongetemde in de olie, niet te vergeten dat het de meeste karakter uit alle oliën heeft die we hebben geprobeerd. Als je jezelf wilt onderscheiden van de menigte van baarden – koop dan Broder Joe “Trollskog”.