Capt. Fawcett’s – Private Stock

Nou nou, wat hebben we hier? We zijn al benieuwd geweest naar Capt. Fawcett’s baardolie vanaf het moment dat we het zagen in de winkel en toen we deze kleine donder eindelijk openden en konden testen, was het nogal een ervaring. In feite werd dit onmiddellijk een favoriet voor ons allemaal, met zijn bijzondere, ietwat scherpe, maar o zo mannelijke geur.

Geur
Zoals gezegd, de geur… Open het flesje en je zintuigen zullen tintelen en bijna schreeuwen dat dit de baardolie voor jou is. Een fijne geur van cederhout en zwarte peper voldeed aan al onze eisen en maakt deze baardolie onze tweede keuze op de lijst (tot nu toe).

Fles en verpakking
Het flesje en de verpakking zijn zeer stijlvol en de praktische glazen druppelaar zit inbegrepen. Kijk ook vooral niet over de psychedelische patroon op de binnenkant van de doos heen. Het flesje is verkrijgbaar in 10ml en 50ml.

Conclusie
Als dit de jaren ’90 waren zouden we opstaan ​​om de wave te doen. Dit, beste bezoekers, is een van onze favorieten onder de baard oliën op dit moment. Punt.