The Dapper Duke – Gentleman’s Summer

“The Dapper Duke” is zeker een van de verrassingen onder onze geteste merken. Dit prachtige flesje biedt tal van leuke ervaringen voor je neus, evenals die van elk ander. Het is misschien niet geschikt voor alle gelegenheden, maar als je de geuren van de zomer wilt verbeteren (of herbeleven tijdens de sombere wintermaanden), dan kan deze baardolie je beste vriend worden (oké, misschien niet je BESTE vriend maar op zijn minst een uitstekende partner om te hebben in het badkamer kastje).

Geur
De eerste keer dat we de dop openden van “The Dapper Duke” deinsden we even terug. “Wat is dat voor geur,” mompelden we allemaal terwijl er veel gokken werden gedaan aan de tafel. Na een paar frustrerende minuten, realiseerden we het ons – sinaasappel. En het werkt verrassend goed voor een baardolie. Het ruikt gewoon naar een “Gentleman’s Summer”, met fluisterende berkbladeren, ontluikende bloemen en rijpe vruchten. Dikke duimen omhoog van de hele jury!

Fles en verpakking
We zijn vooral dol op stijlvolle etiketten en spaarzame logo’s, dus deze was perfect. Waarom zou je het compliceren? Voeg een cool zwart flesje en een druppelaar toe en je hebt het. We heffen onze glazen op zowel de fles als de verpakking.

Conclusie
Ongetwijfeld een van de kandidaten voor de top. Als je houdt van frisse en fruitige geuren in je baard – probeer deze dan uit!