Edwin Jagger – Limes & Pomegranate

FANTASTISCH! Dat is onze algemene mening over deze geweldige baardolie. We vielen meteen voor de geur, het ontwerp en niet te vergeten de prijs (169kr voor 50ml). En we waren het allemaal van harte eens dat dit de geur van het jaar zal zijn volgens ons allemaal van het panel.

Geur
Toen de eerste van ons riep “HET RUIKT NAAR TROCADERO”, moesten wij als de rest onszelf bij elkaar rapen en hem op zijn plaats zetten. Na een geruime tijd van ruiken en mijmeren, zouden we in plaats daarvan willen zeggen dat deze nieuwe favoriet een frisse, aangename en goed uitgebalanceerd limoen/appel geur geeft die een tijdje blijft zitten.

Fles en verpakking
Het relatief grote flesje van maar liefst 50ml voelt niet onhandig maar in plaats daarvan staat het juist knusjes op het badkamer plankje. Een geweldige en stijlvolle etiket is de kers op de taart. Bonuspunten voor een ongewoon stijlvolle druppelaar.

Conclusie
Hoera! Hoera! Hoera! Hoera! Wij staan ​​op en applaudisseren deze fantastische baardolie. Het probleem is nu dat iedereen van het test panel waarschijnlijk exact hetzelfde zal ruiken voor een tijdje.

Maar hey… Dat is een prijs die we graag betalen.