Frans Oskars – Midnattssol

O, hoe gelukkig wij toch worden als we goede en milieuvriendelijke baard oliën vinden! We grijnzen zo hard dat onze baarden bijna één worden met onze wenkbrauwen. In het kort – we denken dat dit een van de beste baard oliën is van de zomer.

Geur
Frans Oskars zelf zeggen dat de olie ruikt naar gember, kamille en limoen, en ja je kunt het voelen. Maar om de geur specifieker uit te leggen, zouden we zeggen dat het een mix is tussen zoete jungle olie en wat eucalyptus. Soort van. Hoe dan ook, het ruikt geweldig.

Fles en verpakking
Frans Oskars gebruikt een standaard flesje met een standaard etiket en wij vinden dat gewoon een beetje saai. Tuurlijk, het werkt, maar er zijn geen punten te geven hier voor creativiteit. De verpakking krijgt twee dikke duimen, maar – een aardig tasje met een eenvoudige handleiding en een aantal milieuvriendelijke feiten. Zodra je het flesje eruit haalt voelt het een beetje alsof je een kwetsbare baby vogeltje uit zijn nest haalt. Leuk idee! (We willen echter wel benadrukken dat je nooit baby vogeltjes uit hun nest moet halen… Even voor de goede orde).

Conclusie
Aangezien deze baardolie milieuvriendelijk is, is het een beetje ondoorzichtig, maar dat maakt het juist spannender. We houden immers van milieuvriendelijkheid, dus we vinden zeker dat Frans Oskars het geweldig heeft gedaan met deze baardolie. De geur is fris, blijft lang zitten en temt zelfs de wildste van baarden die er zijn. We staren collectief naar buiten op een zomeravond en zeggen: Koop een klein opdondertje voor in de badkamer.