Gents / Vision Haircare

Hmm… Deze was een beetje lastig vast te stellen. Allereerst moeten we zeggen dat we diep teleurgesteld zijn in het etiket van dit flesje, maar hierop zullen we terugkomen. Het is wel zonde omdat deze baardolie eigenlijk vrij goed is.

Geur
Toen we de dop van het 50ml flesje van Gents/Vision Haircare losdraaiden en onze neuzen aan het werk zette was het moeilijk om te stoppen met ruiken. We ademden de damp over en over weer in en probeerde de geur zo goed als we konden in woorden om te zetten. Citrus? Ja! Een lichte hint van munt? Misschien. Een honderd jaar oude houten doos met olievlekken? Tuurlijk, als je het graag genoeg wilt.

Fles en verpakking
Zoals we eerder zeiden… het etiket… krijgt… de laagste cijfers. Hiermee is er nog veel werk aan de winkel. Huur een echte formateur/AD/illustrator in en geef het flesje een echte identiteit en de verkoop zal omhoogschieten.

Conclusie
Zoals altijd, moet je niet op het uiterlijk beoordelen en als we dat wel zouden hebben gedaan met deze baardolie dan zouden we het waarschijnlijk direct de laagst mogelijke beoordeling geven. Maar o, hoe verkeerd zouden wij het hebben gehad. Dit is een zeer goede en geurige olie die een dikke duim krijgt van het hele testpanel.