Golden Beards – Toscana

Duuuus, onze verwachtingen waren vrij hoog toen de Zweedse postdiensten dit pakketje bij ons bezorgde. Maar helaas moeten we zeggen dat we onze neuzen ophaalden tijdens het testen. Het ruikt gewoon niet bepaald… lekker.

Geur
Als we moesten proberen om te beschrijven hoe Golden Beards – Toscana ruikt dan is dit waar we op neer komen; Stel je voor dat je een sterk citroendrankje maakt en je het toevallig laat vallen in een pot met zwarte peper. Je probeert de peper er uitte ziften, maar het drankje heeft de smaak al opgenomen. Zet nu je neus boven het drankje en ruik- dát is waar deze baardolie naar ruikt!

Fles en verpakking
Het lijkt erop alsof allerlei soorten mensen opeens hun eigen baardolie maken, een min of meer ontworpen etiket erop plakken en proberen om het te verkopen als de beste baardolie die er bestaat. Golden Beards gebruikt een standaard 30ml flesje met een druppelaar en een nauwelijks aanvaardbare etiket om te pronken. Wij zijn niet onder de indruk.

Conclusie
Het is altijd leuk om nieuwe baard oliën uit te proberen, maar deze viel plat. De geur is indringend, het flesje en het etiket krijgen beide lage cijfers en we kunnen onszelf deze olie niet zien gebruiken onder wat voor omstandigheden dan ook.