Hommer

Deze was interessant! Hommer baardolie onderscheidt zich van de meeste andere oliën op de markt van vandaag, zowel door middel van geur als inhoud. De olie wordt gemaakt van hennep, onder meer, die een speciaal vermogen heeft om de baard te beschermen en te hydrateren. Wij vinden leuk!

Geur
We moesten lang en hard nadenken voordat we wisten waar deze olie precies naar rook maar uiteindelijk waren we het erover eens dat het een “frisse geur van drijfhout” heeft. De geur zelf is niet zo prominent en sterk als vele andere merken, maar in plaats daarvan blijft het netjes op de achtergrond hangen. Het geeft gewoon een gevoel van klasse!

Fles en verpakking
Het klein witte plastic flesje is ongelooflijk aantrekkelijk en past keurig op het badkamer plankje, maar waarom is er geen druppelaar? In plaats daarvan hebben we een giet stopper, waardoor het veel lastiger is om de juiste dosering in de palm van je hand te krijgen.

Conclusie
Deze baardolie ligt in een iets hogere prijsklasse dan veel andere merken, maar dit vinden we het absoluut waard. Volle punten voor het etiket, een paar punten teruggetrokken voor het ontbreken van een druppelaar, maar over het algemeen dubbeldikke duimen van de hele jury.