MenRock – Blues

Op het eerste gezicht voelt deze baardolie onpersoonlijk en gevaarlijk veel als een massaproductie. Het belooft niet echt wat en dat houdt alle verwachtingen op een redelijk niveau. Wat misschien ten behoeve is van de olie zelf.

Geur
Zoals gezegd, de verwachtingen waren nou niet echt bepaald hoog toen we de dop van dit onpersoonlijke flesje losdraaiden en zodra we er aan roken was, op z’n zachtst gezegd, ons enthousiasme laag. Het team achter deze geur heeft zeker niet alles uit de kast gehaald tijdens de ontwikkeling, maar om even aardig te blijven is het panel tot de conclusie gekomen dat het ruikt naar… citrus. Dat is alles! Deze olie is helaas zo saai dat het sneu is.

Fles en verpakking
Het is niet genoeg dat de geur geen wenkbrauwen doet ophalen, het flesje wordt geleverd zonder verpakking en met een etiket dat eruitziet alsof het hoort op een of andere wereldwijde low-budget deodorant. We moeten echter wel een aantal punten geven voor de druppelaar. Duim omhoog daarvoor!

Conclusie
Nah, deze halve maatstaf is niet voldoende voor welke man dan ook. Als je de moeite neemt van het produceren van een baardolie, het ontwikkelen van de geur, het ontwerpen van een etiket en het op stuurt naar winkels, zou je dan niet op zijn minst proberen om er iets bijzonders van te maken? Het voelt echt alsof we onze geld hebben weggegooid met deze olie. Boee!