Mr Bear Family – Woodland

O, dit was een aangename verrassing! Toen we het pakketje van de baardolie van Mr Bear Family openden zagen we misschien wel de coolste verpakking op de markt van vandaag – een toiletrol. Ja, echt waar! We maken een buiging voor de creativiteit en worden pas echt nieuwsgierig over hoe deze olie het opneemt tegen de harde concurrentie. Laten we daarachter komen, nu meteen.

Geur
Oké, we bestelden een “Woodland” en verwachtten een olie met een lekkere gemengde geur van schors, grond, dennenboom, lava en hout… En dat is precies wat we hebben gekregen! Een fijne ruwe en muffe olie die zonder veel omhaal je gedachten naar de diepste Zweedse bossen brengt. Goede en evenwichtige intensiteit die een lange tijd blijft zitten. Magnifiek!

Fles en verpakking
Zoals eerder vermeld wordt deze baardolie geleverd in een van de coolste toiletrollen die we ooit hebben gezien. Het flesje zelf is 30ml en draagt een stijlvol etiket met een redelijk arrogante beer. En om het helemaal af te maken zit er ook een gewaardeerde druppelaar in de dop.

Conclusie
Een van onze absolute favorieten! Een duidelijk, maar muffe geur die van elke oude tiet een echte man maakt. Wij geven deze kleine sodemieter een gigantische goedkeuring en aanbeveling.

Ingrediënten:
Amandelolie
Abrikoos pit olie
Jojoba olie
Argan olie
Etherische oliën