Nôberu – Feather Beard Oil – Sandalwood

Deze olie is iets lichter dan zijn grote broer, Heavy (waar we zo gek op waren dat het ons rillingen gaf), en deze versie houdt net zo goed stand.

Geur
Hmm… Sandelhout. We blijven ruiken tot het punt waarop we bijna hyperventileren voordat we erin slagen om de geur in woorden te beschrijven. Omdat het ruikt naar (volgens ons) als een net nieuwgebouwde sauna. Een zacht houtachtige geur met een vleugje verbrande houten panelen van de sauna – sluit je ogen, stel je het voor en je zult waarschijnlijk begrijpen wat we bedoelen (… of misschien niet).

Fles en verpakking
Het duurzame klein plastic flesje ziet er zowel mooi als exclusief uit vanuit alle hoeken en de geweldige pomp maakt het super eenvoudig om de juiste dosering te krijgen. Alle punten hier.

Conclusie
Juist, als we deze een cijfer moesten geven… Begrijp ons niet verkeerd, we houden echt van Noberu en hun baard producten, maar er is iets aan deze geur waardoor wij wat terughoudend zijn om het de hoogste score te geven. Misschien is het de herinnering aan een sauna dat ons deze baardolie “maar” een sterke 4,5 doet geven op onze 5 puntenschaal.