Nôberu – Heavy Beard Oil – Amber-Lime

Wel nu! Deze houden we van! Noberu gaat op dit moment van het ene succes naar het andere, met een grote selectie van spannende baard producten, dus we voelden ons genoodzaakt om een ​​aantal van hen uit te proberen. Laten we beginnen met te zeggen dat deze olie, Heavy Beard Oil Amber-Lime, een van de beste is die we hebben geprobeerd.

Geur
We zouden willen zeggen dat deze olie een perfecte mix van geur en kracht heeft. De heldere limoen geur is prominent, maar nog steeds niet opdringerig en het werd al snel een favoriet onder degenen die we tot nu toe hebben geprobeerd. De iets zwaardere olie maakt het ook gemakkelijk om grip te krijgen op zelfs de wildste baardharen die er de voorkeur aan geven om hun eigen ding te doen. Twee dikke duimen!

Fles en verpakking
Aantrekkelijk, praktisch en anders! De olie wordt geleverd in een mooi klein plastic pomp flesje die niet beschaamd zal worden in wat voor badkamer kastje dan ook. De pomp maakt het gemakkelijk om de juiste dosering te krijgen en heeft ook een sluitingsmechanisme waardoor er geen risico meer bestaat dat je toilettas in olie drenkt wanneer je reist.

Conclusie
Inderdaad, het zijn dit soort momenten waarop je trots bent om een ​​Zweed te zijn. Een hele fijne baardolie met een frisse en uitgebalanceerde geur waar men blij mee rond loopt. We hijsen de Zweedse vlag omhoog en groeten. Goed gedaan, Noberu!