Oil Can Grooming – Iron Horse

Er zijn coole baard oliën, coolere baard oliën… En dan zijn er de Oil Can Grooming baard oliën. We voelden meteen dat deze olie iets speciaals was zodra we de verpakking zagen en iedereen wilde de eerste zijn om het uit te testen. Na vele mmm’s en aaah’s gingen we ervoor zitten om deze opwindende olie samen te vatten en hier is het resultaat.

Geur
We hadden allemaal verschillende suggesties over hoe deze baardolie echt ruikt, maar uiteindelijk bereikten we een conclusie – muskusachtige leer met een vleugje van oud hout. Het zet bijna de standaard voor hoe een goede baardolie zou moet ruiken, petje af en een buiging voor degenen die dit recept hebben verzonnen. Goed gedaan!

Fles en verpakking
Nou, neem zelf een kijkje. Hoe cool is dit flesje? Dit kleine aluminium flesje is zeker de meest aantrekkelijke fles op de baardolie planken van vandaag en het heeft zelfs een slimme kleine giet stopper wat het gemakkelijk maakt om de juiste dosering van olie te krijgen. Als we meer duimen hadden gehad dan had deze 8-9 dikke duimen gekregen.

Conclusie
Een fantastische baardolie met een even fantastische verpakking. De ietwat zoete, muskus-en houtachtige geur is snel verslavend en wij denken dat deze olie echt populair zal worden onder ons bebaarde mannen voor een lange tijd.