Proraso

Proraso was waarschijnlijk de eerste baardolie die we opmerkten in de winkel een paar jaar geleden, maar die we nooit hebben geprobeerd. Tot nu. Met een grote dosis aan verwachtingen en een nog grotere dosis hoop, openden we het kleine oranje flesje en hielden onze vingers gekruist. We realiseerden ons echter snel dat onze dromen niet uit zouden komen dit keer.

Geur
Ja, in eerste instantie vonden we het lekker ruiken, maar hoe meer we erover nadachten, hoe meer deze baardolie ons deed denken aan oma’s groene eucalyptus snoepjes waarmee je je mond vol propte in de vroege jaren ’80. Mijn hemel! Voeg een vleugje hoestsiroop toe en je hebt onze (niet al te vleiende) geur beschrijving van dit model.

Fles en verpakking
Noch geweldig noch verschrikkelijk. Een gele leeuw op een oranje achtergrond en een grote vlag – geen verrassingen hier. Wordt geleverd in een doos met een duidelijke beschrijving over hoe je de olie moet aanbrengen. Zoals gewoonlijk… een groot pluspunt voor een goede druppelaar.

Conclusie
Nou, deze is niet echt goed gevallen bij het test panel. We zouden al ons geld en alle dagen van de week liever besteden aan een van de Zweedse kandidaten van onze top lijst.

Ingrediënten:
Onder andere
Zonnebloemolie
Avocado olie
Walnoot extract
Eucalyptus
Aroma