Recipe for Men Beard Elixir

Deze kleine olie viel ons op vanwege twee dingen – het plastic flesje en de “flap”. Dat het dan komt in een verpakking die vooral doet denken aan een zalfje van de apotheek, kan je wat tegenvallen, maar we gingen verder en hebben dit getest met een zo open mogelijke houding.

Geur
Ben je oud genoeg om je het sportdrankje Pripps Plus te herinneren? Dan ben je niet al te ver weg van de geur van deze olie. Het is fris, het is fruitig en het is absoluut niet te veel voor onze neus. Maar… als je eeeecht van citrus houdt ga er dan voor!

Fles en verpakking
Goed uitziend, stijlvol en effectief is wat wij het willen noemen. Het flesje is gemaakt van plastic en het etiket heeft een kleine “flap” met productinformatie dat uitsteekt. Tuurlijk, het kan misschien een beetje gek aan voelen, maar eerlijk gezegd is het ook heel vervelend. Bonus punten, zoals gebruikelijk, voor de glazen druppelaar.

Conclusie
Een intens frisse citrus geur die je bijna omverblaast waardoor wij deze olie met voorzichtigheid benaderen. Omdat wij geloven dat deze het onmogelijk maakt om te combineren met je dagelijkse parfum. Een grote JA voor de citrus liefhebbers – een even klinkende NEE voor… degenen die niet zo dol zijn op citrus.