Sailor’s Beard Oil – Antarctica

Sailor’s is allang een van de groten en we kunnen absoluut begrijpen waarom. De prachtige etiketten zijn zo cool dat ze makkelijk in elke badkamer passen. De kwaliteit van de olie is hoog en kan worden vergeleken met zelfs de beste merken. Dus, wat is het goede en het slechte aan deze baardolie?

Geur
Het eerste dat wat we ruiken als we de dop van “Antarctica” los draaien is de frisse geur van eucalyptus, munt en citrus. Je kan zeker weten alleen deze olie gebruiken in plaats van parfum aangezien het een zeer goed uitgebalanceerde geur heeft die niet te veel opvalt. Als we echter onze vinger op iets negatiefs moesten leggen dan zou het zijn dat deze versie iets te sterk ruikt naar onze smaak, maar dat is subjectief.

Fles en verpakking
Een groot pluspunt voor Sailor’s is het goed uitziende en praktisch druppelaar wat het gemakkelijk maakt om de hoeveelheid olie die je wilt gebruiken te doseren. Wij gebruiken 9 tot 10 druppels en masseren het in onze baarden. De olie voelt schoon en fris en maakt de baard (evenals de huid eronder) zowel zacht als lekker geurend. Nog een ander pluspunt van deze olie is dat het 100% milieuvriendelijk is, vrij van parabenen en gemaakt in Zweden.

Conclusie
Als we de algemene indruk van dit product samen moeten vatten, zouden we zeggen dat Sailor’s een van onze absolute favorieten is onder de baard oliën die we tot nu toe hebben geprobeerd. Met robuuste geuren, ongelooflijk aantrekkelijke etiketten en een zeer betaalbare prijs (ongeveer 139kr voor 30ml), geven we twee duimen omhoog voor dit uitstekende baard maatje.