Solomon’s Beard – Japanese Sandal

De eerste gedachte die door ons hoofd ging toen we deze baardolie voor het eerst in ons bezit hadden… “Hoe zou een Italiaanse olie met Japanse invloeden überhaupt ruiken? We hebben het hier over grote grens overstekende fusies!” We draaiden de dop eraf en namen een ​​paar gigantische snuiven… om vervolgens in stilte te zitten voor een paar minuten en te proberen om onze gedachten onder woorden te brengen. 

Geur
Als we moesten proberen om de geur van Salomo’s Beard – Japanse Sandal te omschrijven, zijn we erin geslaagd om het neer te laten komen op één zin: Een goede mix van sandelhout, leer en zeep (alhoewel we vinden dat het net iets te veel naar zeep ruikt).

Fles en verpakking
Het coole zwarte flesje pikt geen stront en het etiket eist respect op onder de andere merken op de markt. Zeker bevredigend!

Conclusie
Een goede en stabiele baardolie die net zo goed werkt voor het dreigende Nobel evenement als op een avondje uit met de jongens. De olie voelt niet te vettig en het houdt gemakkelijk de baardharen onder controle. De geur blijft een lange tijd zitten en zal je zintuigen de hele dag door prikkelen. Duimen omhoog!